logo tudis full.svg
0
No products in the cart.

Bine ai venit în povestea noastră! Totul a început în casa în care a crescut bunica lui Tudi.
A fost locul în care a copilărit, unde a ascultat poveștile de familie și, mai târziu, a devenit sursa sa de inspirație.
Îndrăgostit de gastronomia italiană și proaspăt absolvent al unui curs de pizzaiolo profesionist, Tudi a decis să împletească amintirile din copilărie cu pasiunea sa pentru pizza napolitană.
Astfel, casa cu ziduri pline de amintiri a devenit un loc unde aroma Italiei îmbrățișează fiecare client.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

O echipă, o familie: Noi nu suntem doar o echipă - suntem o familie.
Din primele zile până astăzi, fiecare dintre noi a contribuit cu ceva unic la crearea și dezvoltarea acestui restaurant.
Povestea noastră familială este întărită și de prezența sorei lui Tudi în bucătărie, care, cu același zel și dăruire, aduce mâncărurile noastre la viață.
Și nu ne opriți aici; uneori, chiar și mama lui Tudi își aduce aportul, demonstrând că tradiția culinară este o afacere de familie la Tudi's Pizza.

Aluatul - esența unei pizza perfecte: Orice iubitor de pizza știe că secretul stă în aluat.
Aici, la Tudi's Pizza, avem o deosebită grijă de aluatul nostru. Folosim făină italiană de cea mai înaltă calitate și lăsăm aluatul să dospească pentru minim 48 de ore. Acest proces lent și atent ne asigură că fiecare porție de pizza are textura și gustul perfect, reprezentative pentru tradiția napolitană.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Ingredientele noastre: Credem cu tărie că o mâncare excepțională începe cu ingrediente proaspete și autentice.
De aceea, fiecare ingredient este ales cu grijă, astfel încât să vă oferim o experiență culinară autentică și memorabilă.

Vă mulțumim că ați ales să vă alăturați familiei noastre.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți bucătăria noastră, unde tradiția se întâlnește cu pasiunea în fiecare farfurie.

Pastele Fiecare porție este o armonie perfectă între ingrediente proaspete și o tehnică de preparare autentică, aducând savoarea Italiei direct pe mesele voastre.

Arancini Aceste bile de orez crocante, umplute cu ingrediente delicioase, s-au dovedit a fi o adevărată revelație pentru clienții noștri, combinând tradiție și inovație într-o gustare irezistibilă.

Inovații în meniu - Paștele și Arancini: Inovația și autenticitatea sunt două valori pe care le prețuim foarte mult la Tudi's Pizza. Recent, am introdus în meniul nostru două preparate care au captivat inimile clienților noștri: Paștele și Arancini.